Denk aan uw eigen veiligheid en natuurlijk ook aan die van anderen!

Een vriendelijk verzoek aan iedereen om de straten van het parcours voor de wedstrijden autovrij te maken. Lopen op de straat tijdens de wielerwedstrijd is levensgevaarlijk! Denk ook aan uw kinderen/huisdieren!

De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld, door deelnemers en/of publiek, voor ongevallen en/of schade voor, tijdens en na afloop van de wedstrijden.

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Denk aan uw eigen veiligheid en natuurlijk ook aan die van anderen!

P-Route lopers en wielrenners

De lopers die meedoen aan de Alto di Hoogkerk RUN kunnen de auto parkeren bij de Poiesz Supermarkt aan de Jan Ensinglaan.

De wielrenners kunnen de auto parkeren op de parkeerplaats naast Yankee Doodle vanaf 19.00 uur. De route wordt bewegwijzerd vanaf het centrum (spoorovergang) van Hoogkerk.

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor P-Route lopers en wielrenners

Deelnemers klimtijdrit

30 renners hebben zich nu aangemeld voor de klimtijdrit. Ook Umberto Atzori, winnaar van de Wielermeerdaagse 2013, heeft zich ingeschreven.

Andere bekende namen in de Alto di Hoogkerk zijn Adri Lindeman, Melvin Boskamp, Paul de Haan en Coen Rijpma.

We wensen hen alvast veel succes met de voorbereidingen.

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Deelnemers klimtijdrit

Nieuwe website!

Alto

De Alto di Hoogkerk

Welkom op de nieuwe website voor de Alto di Hoogkerk. Aan deze website zal de komende tijd nog veel worden gewerkt, dus blijf de website bezoeken.

Wij zullen u hier regelmatig informeren over de prestatieloop en de klimtijdrit met voor het evenement de deelnemers en naderhand de uitslagen en foto’s.

En natuurlijk hopen wij u te zien op dinsdag 1 juli a.s.

 

 

 

 

 

De website is voor ons gemaakt door Brinkman.IT te Zuidhorn.

Posted in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe website!